HOME      |      INFO      |      KART      |     PRIS

0.  OVERNATTINGSINFORMASJON

1.  FUNKSJONER 

2.  KOSTNAD FOR FERIELEIE

3.  LANGTIDSLEIE

4.   HVORDAN KAN JEG GJØRE BESTILLINGEN?

5.   HVORDAN KAN JEG VITE OM MIN BESTILLING ER RIKTIG GJORT?

6.    BETALINGSMÅTE GODTATT

7.   HVA ER GARANTIDEPOTET OG HVORDAN FUNGERER DET?

8.    HVA SKJER NÅR JEG KOMMER?

9.    HVA SKJER NÅR JEG AVGANGSDAG?

10.  HVA SKJER HVIS JEG HAR NOEN PROBLEM I OPPHOLDET?

11.  OVERLERE NØKLENE OG FORLATE EIENDOMMEN 

12.  AVREISE OG REFINISJON AV GARANTIDEPOSITUM

13. ANTALL PERSONER

14. KANSELLERING

15.  GENERELLE VILKÅR OG REGLER

0.  OVERNATTINGSINFORMASJON 

CASA GIROLE

5 Beniarbeig

03724 Moraira

Alicante province (Spania)

e-mailinfo@casagirole.com

mobiele telefoon: 0034 699237580

Reiselivsregistreringsnr.: VT-508414-A

1. FUNKSJONER

 

Hus på 107 m² i 2 høyder og stor takhøyde.

Tomt ikke tilrettelagt for rullestol.

STUE:

- 2 4 + 3 seters sofaer med havutsikt

- internett Wi-Fi, klimaanlegg, takvifte, smart-TV, satellitt-TV

- Alarm og sikkerhetskamera

KJØKKEN: Fullt utstyrt kjøkken

- Induksjonskok, kombikjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn, servise/bestikk, - kjøkken/bestikk, kaffetrakter, etc.

SOVEROM: 2

- Hovedrom 1 dobbeltseng 140x200 cm med air condition

- Enkeltrom 2 enkeltsenger 90x200 cm.

- 1 ekstra barneseng godkjent for BB inntil 2 år.

- Sengetøy (laken, tepper, dyner, dyne, etc.).

- Bibliotek, familiespill og barnespill

TERRASSE:

- 15 m² terrasse med havutsikt

- Terrassemøbler, bord, lenestoler, solseng.

HAGE:

- Hage med terrasse på 30m² med BBQ.

- Utemøbler, bord, lenestol, puter

PARKERING:

- Privat ved siden av hovedadkomstdøren til huset.

BADEROM: 2

- 1 bad med dusj og dobbel vask

- 1 Bad med enkel vask og skap og vaskemaskin.

- Bade- og dusjhåndklær.

BASSENG: 

Delt. 

2. KOSTNAD FOR FERIELEIE 

De publiserte prisene er alltid per uke. Ankomster og avganger på lørdag i sommersesongen. Resten av året er det mer fleksibelt og minimum opphold er 7 netter.

Prisen inkluderer: Sluttrengjøring av huset, fullt utstyrt innkvartering, internett, sengetøy (sengetøy og håndklær), vann, klimaanlegg, strøm. Sengetøyet skiftes ukentlig. Ta med egne badehåndklær.

Vennligst bruk elektrisitet på en ansvarlig måte. Hvis du overskrider 60 Kw/uke vil du bli fakturert for differansen på €0,45 per kw.

 

Prisen inkluderer ikke: strøm fra november til mars.

 

3. LANGTIDSLEIE

- Langsiktig minimum 2 måneder (IKKE INKLUDERT SOMMERMÅNEDENE).

- For å inkludere sommermånedene er minimum leie 10 måneder.

- For å leie mindre enn 10 måneder inkludert sommermånedene, vil en prisøkning bli brukt avhengig av lengden på oppholdet.

Det kreves bevis på økonomisk soliditet.

Vi er fleksible når det gjelder å betale husleien, men dersom du ikke har arbeidskontrakt i Spania, er det normalt å be om å betale hele leien på forskudd pluss depositum, eller i 2 delbetalinger med 2 depositum.

INKLUDERT i prisen: Fullt utstyrt og møblert overnatting, med kjøkkenutstyr og hvitevarer, laken og badehåndklær. Fellesavgift og ekstra fellesskapsspill.

IKKE INKLUDERT i prisen: Kostnadene ved bruk av huset, som strøm, vann, internettavgift, kommunalt renovasjonsgebyr og sluttrengjøring av huset. 

4. HVORDAN KAN JEG GJØRE BESTILLINGEN?  

Bestillinger kan gjøres via skjema eller e-post, fullføringsdatoen du ønsker å bo på overnattingsstedet og navn og etternavn, kjønn og alder på alle personer. Deretter vil jeg sjekke informasjonen din og i løpet av kort tid vil du motta vår e-post som bekrefter bestillingsalternativet og følgende dokumenter: Leiekostnad, Bankkonto og Leiekontraktalternativ.

Vil først betraktes som en fast bestilling når den første fastsatte betalingen er mottatt, som må gjøres innen maksimalt 4 virkedager. 

Det resterende beløpet skal betales som fastsatt i leiekontrakten.  

5. HVORDAN KAN JEG VITE OM MIN BESTILLING ER RIKTIG GJORT?  

Når har mottatt din første betaling, vil du av sikkerhetshensyn motta den endelige kontrakten på e-post, med bekreftelse på betalingen og ankomstinstruksjonene. 

6.  BETALINGSMÅTE GODTATT  

Vi aksepterer betaling med bankoverføring og kontanter.

1. betaling, 40% ved bekreftelse av bestilling via bankoverføring.

Andre betaling 60% i kontanter og garanti depositum refunderes kontant ved utlevering av nøkler.

Bestillinger gjort med mindre enn 30 dager før ankomst:

1. betaling, 50% ved bekreftelse av bestilling ved overføring bank.

 

2. betaling 50% i kontanter og garanti depositum refunderes kontant ved utlevering av nøkler.   

7. HVA ER GARANTIDEPOTET OG HVORDAN FUNGERER DET?

Refunderbart depositum. Hvis det ikke kreves fradrag, vil depositumet ditt bli refundert i sin helhet til deg.

Dette depositumet brukes som en garanti for riktig bruk, og stell av møblene, utstyret og riktig overholdelse av vilkårene for inn- og utreise.

 

Beløpet skal oppgis i kontanter på ankomstdagen og skal ikke belastes unntatt i rettssaker.   

8. HVA SKJER NÅR JEG KOMMER?  

Ankomster og avganger vil skje på lørdager i sommersesongen, resten av året er det mer fleksibelt.

Ankomsttiden vil være mellom kl. 16.00. og 20:30. i sommersesongen, resten av året er det mer fleksibelt.

Ankomstinstruksjonene vil bli tilgjengelige på e-post så snart booinkg er gjort.

Eierne av huset vil levere nøkkelen til huset direkte til deg.

Skulle du ikke være i stand til å ankomme til avtalt tid, vennligst kontakt vår telefon eller via Whatsapp. Et tillegg på 50€ skal betales kontant hvis du ankommer etter kl. 21.00.

 

Hvis 48 timer uten å ha mottatt noen nyheter fra klienten, vil vi anse bestillingen som kansellert, uten rett til noen form for refusjon. 

9. HVA SKJER NÅR JEG AVGANGSDAG?  

Med mindre endringer er indikert i kontrakten, vil avganger finne sted på lørdag kl 11:00 i sommersesongen, resten av året er mer fleksibelt.

På avreisedagen kan klienten oppholde seg i bassenget til det tidspunktet de ønsker.

Klienter som ønsker å reise før tidspunktet eller dagen som er angitt i kontrakten, må varsle eieren på telefon eller via WhatsApp for å avtale tilbakelevering av nøklene til overnattingsstedet, mens hvis eieren ikke kunne reise til overnattingsstedet, depositumet på garantien vil bli returnert til dem etter maksimalt 7 dager ved bankoverføring, når den perfekte tilstanden til huset har blitt bekreftet.

 

På slutten av kontrakten vil klienten forlate huset til tiden og dagen som er angitt i kontrakten og vil returnere nøklene til huset. Ellers vil eieren fakturere de påfølgende dagene for tredoblet leieprisen i form av kompensasjon. 

10. HVA SKJER HVIS JEG HAR NOEN PROBLEM I OPPHOLDET?  

Vi vil gi deg et nødtelefonnummer tilgjengelig 24 timer i døgnet, hvor du kan varsle oss om ethvert problem (for eksempel med installasjoner eller verktøy) og dermed løse det så raskt som mulig. 

11. OVERLERE NØKLENE OG FORLATE EIENDOMMEN   

The keys will be handed over at the address, date and time indicated in the booking contract voucher. Should clients arrive outside these hours, on public holidays or a Sunday, they must contact us by telephone or SMS in order to coordinate the handover of keys. In these cases it is normal to be charged a supplementary fee.  

The accommodation will be left before 11 AM, in the same state as it was handed over, tidy and with no accumulated rubbish. If this is not the case, clients will be charged a supplementary fee, or in serious cases, they will lose their deposit. See specific terms and conditions. 

12. DEPARTURE AND REFOUNDING OF GUARANTEE DEPOSIT AND KEYS 

Nøklene vil bli overlevert på adressen, datoen og klokkeslettet som er angitt i bookingkontrakten. Skulle kunder ankomme utenom disse tidene, på helligdager eller en søndag, må de kontakte oss på telefon eller SMS for å koordinere overlevering av nøkler. I disse tilfellene er det normalt å bli belastet med et tilleggsgebyr.

 

Boligen forlates før kl. 11.00, i samme stand som den ble overlevert, ryddig og uten oppsamlet søppel. Dersom dette ikke er tilfelle, vil kundene bli belastet med et tilleggsgebyr, eller i alvorlige tilfeller vil de miste depositumet. Se spesifikke vilkår og betingelser.  

13. ANTALL PERSONER

Maksimal kapasitet på 4 personer, kun de personene hvis navn står på bestillingsskjemaet kan bruke eiendommen.

Antall personer (voksne og barn) skal ikke overstige antallet soveplasser som er angitt på nettsiden. Utskifting av personer i leieperioden er forbudt med mindre det er avtalt på forhånd.

 

Eieren forbeholder seg retten til å kansellere leie i tilfelle rimelig tvil om muligheten for at klienter kan forårsake alvorlig skade på eiendommen. Manglende overholdelse av vilkårene for bruk og/eller avreise vil føre til automatisk kansellering av kontrakten og til tap av garantidepositum. Se spesifikke vilkår og betingelser. 

14. KANSELLERING

Hvis du må avbestille oppholdet ditt etter at kontrakten har startet, må du angi det så raskt som mulig til vår e-post info@casagirole.com eller via WhatsApp på telefonnummeret angitt i punkt 1.

Siden vi pådrar oss kostnader fra det øyeblikket vi bekrefter reservasjonen din, hvis det ikke er mulig å ombestille oppholdsperioden, vil avbestillingsgebyrer bli belastet basert på reservasjonsdepositumet.

 

Eieren forbeholder seg retten til umiddelbart å annullere eller kansellere leieforholdet når det har startet i tilfelle det er rimelig tvil om muligheten for å forårsake alvorlig skade på eiendommen, returnere det proporsjonale beløpet som venter for oppholdet og beholde hele depositumet i tilfelle av alvorlig eiendom. skader.

15.  GENERELLE VILKÅR OG REGLER

Casa Girole er en ferieinnkvartering for avslapning og hvile. Støy er ikke tillatt i huset og omgivelsene etter kl. 24.00. Huset er en del av et privat fellesskap av pensjonerte innbyggere i Sentral- og Nord-Europa som leter etter ro. Vi forventer at våre klienter opptrer med respekt, uten å forårsake forstyrrelser som hindrer den normale resten av beboerne i samfunnet. Ved gjentatte klager fra naboene forbeholder vi oss retten til å kaste ut leietaker uten rett til tilbakebetaling av depositum eller betalt leie.

Ballspill i bassenget eller matter i vannet er ikke tillatt dersom det er andre badende i bassengområdet.

Kunden har ikke lov til å flytte møblene til huset fra den opprinnelige plasseringen, i tilfelle brudd på denne regelen kan eieren holde tilbake deler av det leverte garantidepositumet.

Det er ikke tillatt å drive virksomhet som er i strid med kommunalt regelverk og med vanlig bruk av sameksistens, hygiene og offentlig orden.

Ved strømbrudd, vann eller støy på grunn av bygging i omgivelsene, hendelser som kan forstyrre byggherrens opphold, påtar ikke huseier seg noe ansvar, gitt at det er situasjoner utenfor hans kontroll produsert av tredjepart. som vann- og strømforsyningsselskaper eller bystyret.

Prisen for oppholdet inkluderer ikke noen form for reise-, tyveri-, ulykkes- eller ansvarsforsikring som stammer fra kundens handling overfor andre personer eller ting, så eieren av huset er ikke ansvarlig for eventuelle hendelser som kan skje med klient i de situasjoner som er beskrevet i eller utenfor hjemmet.

I tilfelle et apparat slutter å virke eller det blir observert feil i vann-, elektrisitets- og gassinstallasjonene, skal byggherren umiddelbart varsle eieren.

Kjæledyr er ikke tillatt. Hvis det motsatte er bevist, forbeholder eieren seg retten til å kansellere feriekontrakten umiddelbart, samt å ta relevante rettslige skritt, i tillegg til å holde tilbake garantidepositumet i tilfelle kjæledyret har forårsaket skade på hjemmet. , smuss eller annen type skade.

Byggherren skal ikke samle søppel i eller utenfor den avtalte boligen, og må deponere det ved bruk av sekker til bruk i containeren nærmest huset. Ellers forbeholder eieren seg retten til å holde tilbake deler av garantien av denne grunn.

Når tiden som er avtalt i kontrakten er utløpt, må kundene returnere nøklene til eieren på avreisedagen kl. 11.00, og når huset er inspisert, vil garantidepositumet bli returnert til kundene.

Ved tap av nøkkelen til bassenget eller overnattingsstedet av klienten, må klienten betale et tillegg på €40, som vil bli trukket fra garantidepositumet.

I tilfelle rettstvist vil eieren angi til leietaker stedet og retten for behandling.

Grupper på mer enn 2 voksne av samme kjønn godtas ikke når det gjelder menn. Sie können jedoch online unter https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show einen Antrag auf Lösung einreichen

Røyking er ikke tillatt inne i huset, selv om det er mulig på terrassen eller hagen.

Å ha en bil for å reise til huset er viktig.

Tomt ikke tilrettelagt for funksjonshemmede med rullestol og anbefales ikke for personer med vanskeligheter med å gå opp eller ned trapper.

 

Eieren forbeholder seg retten til å annullere eller kansellere leieforholdet ved rimelig tvil om muligheten for å forårsake alvorlig skade på eiendommen.